Decoració del Restaurant BOLS a Barcelona


Aquest projecte de decoració, que correspon a un restaurant de Barcelona, exigia un ambient capaç d’integrar la rapidesa d’un servei de menjar ràpid amb l’ambient distès d’un entorn còmode, agradable i ple d’elements naturals en consonància amb el menjar saludable que s’hi serveix.

El local ens dóna la benvinguda amb un jardí vertical de plantes aromàtiques pròpies de la costa mediterrània. Les torretes d’aquestes plantes les ha fet un artesà especialista en ceràmica. La decoració del restaurant s’ha plantejat en 3 zones: el circuit per comprar i recollir el menjar a la barra, la zona amb bancs i taules i una àrea amb una barra i tamborets alts rodejats de plantes que permeten menjar de forma individual i ràpida sense perdre l’essència agradable del local.

L’espai destinat al consum dels aliments està formada per una fila de sofàs i taules d’estil “booth” al centre, i taules i cadires al voltant. Els coixins combinen diferents teixits i colors tot fent joc amb les taules fetes de rajoles hidràuliques tradicionals. El logotip del restaurant s’integra com a part de la decoració del local, tant a les seves parets com a l’exterior, mitjançant un neó de color groc personalitzat.

L’interiorisme del restaurant contribueix a proporcionar un moment de relaxació als clients al concorregut barri d’oficines de Barcelona en el que està situat.

Les imatges corresponen als renders en 3D creats abans de l’inici de l’obra. Ben aviat actualitzarem aquesta pàgina amb fotografies reals del restaurant que ha obert les seves portes recentment.